Engagera dig

Vill du eller din organisation göra mer för ett jämlikt samhälle? Vill ni bidra till ett arbete som främjar mänskliga rättigheter och motverkar orättvisor? Då vet vi ett bra sätt! Hos oss kan ni engagera er så mycket eller så lite som ni själva vill. Det går att stötta med pengar, kunskap, arbetskraft, vilja och engagemang. Läs hur längre ned på sidan!

Bli medlem 

Som medlem gör du skillnad genom att stödja vårt arbete för integration, antirasism och antidiskriminering samt främja mänskliga rättigheter. Medlemmar får var med och påverka och tycka till om det arbete som görs på Integrationsforum. Vi har ungefär tre medlemsmöten årligen ofta med någon inbjuden gäst att lyssna till. 

Bli Förtroendevald

Som förtroendevald i föreningen gör du det lilla extra. Då har du fått förtroendet att inneha en viktig post i Integrationsforum. Det kan innebära att sitta som ledamot i styrelsen, att vara en del av valberedningen eller att föreningens revisor. För att bli förtroendevald väljs du av föreningens årsmöte i februari, men det är fritt fram att nominera sig själv eller någon annan fram till årets sista dag.  

Fler sätt att bidra

Det finns också möjlighet att bidra på andra sätt än genom medlemskap. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer.