Nyhetsrummet

 

HÄNG MED PÅ DET SENASTE HOS OSS

Detta händer under året

Internationella Kvinnodagen 2023

Mänskliga Rättighetsdagen - oktober 2023Mer info hittar du via länkarna är det långt kvar till eventet kommer mer info närmare.


på sociala medier

i media

Jämställdhetsfestival uppmärksammar revolutionen i Iran
TTELA 05 mars 2023
Titta på dans, konst, föredrag och musikunderhållning. Det är några av sakerna du kan göra när det vankas jämställdhetsfestival på Arena Älvhögsborg. Men inte för att fira kvinnor, utan för att belysa de problem som finns – på ett roligt och informativt sätt. I år uppmärksammar man dessutom revolutionen i Iran.

Hanna Drammeh 

Läs här.

15 antidiskrimineringsbyråer: Regeringen undergräver rättssäkerheten
Alltinget 7 november 2022

När regeringspolitiska förslag och överenskommelser underminerar de mänskliga rättigheterna och den svenska rättssäkerheten höjer vi enat våra röster ännu högre och vänder oss till regeringen och betonar att de inte är förenliga med en rättsstat, skriver företrädare för 15 lokala diskrimineringsbyråer.

Läs här. 


Årsmöte 2022

Den 22 februari genomfördes Integrationsforums årsmöte. En redovisning av de gångna årets godkändes av medlemmarna samtidigt som en ny styrelse och plan för 2023 röstades igenom. 

Läs mer
Forum jämställdhet 2023

Den 7e och 8e februari befann sig personalen från Antidiskrimineringsbyrån i Malmö för att delta på konferensen Forum Jämställdhet 2023.

Läs mer