Nominera till Styrelsen 2023

Nu är det dags att nominera kandidater till föreningens olika poster för förtroendevalda.

Har du erfarenhet av styrelsearbete eller skulle du vilja skaffa dig ny erfarenhet? Integrationsforum söker representanter till styrelsen 2023. Har du ett engagemang för jämlikhetsfrågor och kunskap som du vill bidra med? Då kan du vara helt rätt person för Integrationsforum.

Styrelsens uppgift är att ansvara för organisationen och den verksamhet vi bedriver. Styrelsen ska leda arbetet och styra föreningen framåt, se till att Integrationsforum deltar på de områden där vi behövs i samhället. 

För att sitta som representant i styrelsen är det viktigt att du delar Integrationsforums värderingar, men också att du har tid och vilja att vara med och påverka. 

Låter detta intressant? Eller har du kanske en annan person du tror skulle vara perfekt för uppdraget? Nominera till valberedningen senast den 31 december. Detta gör du genom att kontakta valberedningens sammankallande Åsa Sundberg (asa.sundberg@vattenfall.com). 

Läs mer om hur det är att engagera sig i Integrationsforum här https://integrationsforum-adb.se/verksamheten/engagera-dig-44278408

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar.